снимка: БулфотоВсе още не е ясно,  кои ще са новите

...
снимка: БулфотоВсе още не е ясно,  кои ще са новите
Коментари Харесай

Националният ваксинационен щаб ще заседава в понеделник

снимка: Булфото

Все още не е ясно,  кои ще са новите членове на Националния действен щаб.

Това следва да се разбере в идващите дни.

Директорът на Изпълнителната организация по медикаментите Богдан Кирилов заяви в телевизионно изявление, че Националният имунизационен щаб няма да бъде разпускан. Очаква се той да има съвещание в понеделник.

На този стадий няма индикация имунизацията с „ АстраЗенека “ да бъде прекъсната, сподели още пред bTV Богдан Кирилов, представен от БНР:

„ Оценката на Европейската организация по медикаментите все още демонстрира, че съотношението полза-риск е позитивно и тя предлага използването на имунизацията в сходство с разрешението ѝ за приложимост, само че чакаме мнението на ЕМА във връзка с спомагателния разбор, който се прави, за данните за сигурност “.

Председателят на Комисията по опазване на здравето в Народното събрание доктор Александър Симидчиев разяснява в това време за Българска национална телевизия, че изпълнителната власт ще взема решение кои ще са новите членове на Националния действен щаб.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР